Bliv frivillig

Er du LOCOmotiveret?

frivillig

Vi søger løbende engagerede frivillige til undervisning og andet foreningsarbejde, hvor  du bliver en del af en aktiv og dynamisk forening.

Før du bliver sendt ud som underviser, deltager du i vores obligatoriske uddannelsesweekend og vores “føl”-ordning, så du bliver godt rustet til arbejdet.

Derudover afholder vi løbende foreningsaftener med relevante foredrag, der skal styrke din viden om psykisk sårbarhed og sygdom, samt evne til at formidle denne viden.

Ud over at blive underviser har du også mulighed for at deltage i udvalgsarbejde, som for eksempel at udvikle undervisningsmateriale til de folkeskoleklasser vi besøger, eller arrangere foredrag for vores medlemmer. 

For at blive medlem skal du sende din ansøgning via formularen nedenfor.

Infomøde
Vi holder informationsmøde for alle interesserede studerende 2 gange årligt i hhv. september og februar. Dato for infomødet efterårssemesteret 2017 er den 12. september kl. 16.

UddannelsesDAG /Weekend
Vi uddanner nye undervisere 2 gange om året: en lørdag i foråret og en weekend i efteråret.
Det er obligatorisk for nye medlemmer at deltage i en af delene, før de kan undervise.

Hvert efterår holder vi uddannelsesweekend for hele foreningen. I år er det den 27.-29. oktober i Katthuset, Hovedgård.

Du kan læse mere og tilmelde dig her

Nye medlemmer uddannes til at undervise i foreningen og erfarne undervisere bliver gjort endnu dygtigere.

Ud over det faglige indhold, vægter vi også et godt socialt sammenhold højt, da det er vores overbevisning at vi for bedre teams når vores undervisere og ambassadører kender hinanden.

I foråret bruger vi en lørdag på uddannelsesdag, hvor nye medlemmer bliver klædt godt på til at undervise både gennem teoretisk undervisning og praktisk tilgang af erfarne undervisere.

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne vide mere, kan du skrive til:
locomotivet.indmeldelse@gmail.com

For at blive medlem skal du sende din ansøgning via formularen nedenfor.