LOCOmotiveret?

BLIV FRIVILLIG

Det frivillige arbejde

LOCOmotivet søger løbende engagerede frivillige til undervisning og andet foreningsarbejde. Her bliver du en del af en aktiv og dynamisk forening med undervisning, faglige og sociale arrangementer. Før du kan blive sendt ud som underviser skal du deltage i vores obligatoriske uddannelsesdag, så du bliver godt rustet til arbejdet. Derforuden, skal man som LOCOmedlem melde sig på mindst ét af de forskellige udvalg som foreningen tilbyder:

Socialudvalget

Socialudvalget har fokus på at forstærke relationer i foreningen gennem sociale arrangementer. Dette udvalg er til dig, som har en masse gode ideer til sjove fælles aktiviteter – eller til dig som blot ønsker indflydelse på, hvilke hyggelig og festlige ting foreningen kan foretage sig, når man er væk fra folkeskolebænken. Så hvis du tænker det kunne være hyggeligt at arrangere hytteture, skyde din medunderviser i paintball eller noget helt tredje, så meld dig ind i socialudvalget!

Undervisningsudvalget

Undervisningsudvalget arbejder på at forbedre LOCOmotivets undervisningsmateriale, så det altid er relevant for eleverne. Konkrete opgaver er f.eks at finde på nye og sjove aktiviteter, design af PowerPoint slides, udarbejde en oversigt over de psykiske lidelser som underviserne kan anvende  – og meget mere! Opgaverne i dette udvalg er således meget varierende, med plads til dine gode idéer. Dette udvalg er derfor til dig, som ønsker at gøre LOCOundervisningen endnu bedre!

Eventudvalget

Dette udvalg planlægger faglige arrangementer med psykisk sårbarhed i fokus for LOCOmotivets medlemmer og interesserede studerende. Udvalget sørger desuden for at anskaffe midler til disse arrangementer samt andre driftsomkostninger gennem fonde og legater. Udvalget er til dig som er interesseret i at indsamle midler til foreningen, og som ønsker at være med til at planlægge hvilke spændende foredrag LOCOmotivet skal afholde i fremtiden!

For at blive medlem skal du sende din ansøgning via formularen på siden.

Uddannelsesdag

Vi uddanner nye undervisere 2 gange om året: i foråret og i efteråret. Vi bruger typisk en søndag på vores uddannelsesdag, hvor nye medlemmer bliver klædt godt på til at undervise både gennem teoretisk undervisning og praktisk tilgang af erfarne undervisere.

Det er obligatorisk for nye medlemmer at deltage i en uddannelsesdag, før de kan undervise.

Ud over det faglige indhold, vægter vi også et godt socialt sammenhold højt, da det er vores overbevisning, at vi får bedre teams, når vores undervisere kender hinanden.

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne vide mere, kan du skrive til:
locomotivet.indmeldelse@gmail.com

 

Lyder LOCOmotivet som noget for dig?

Så bliv frivillig i LOCOmotivet!

LOCOmotivet er for alle studerende uanset studieretning. Indmelding foregår gennem nedestående indmeldingsblanket.

Er du ikke studerende, men ønsker at fortælle og dele din egen personlige historie, så anbefaler LOCOmotivet, at du i stedet bliver ambassadør og tager kontakt til vores samarbejdspartner “En-Af-Os”. Du kan læse mere om organisationen under fanen “Partnere og Organisationer”.