Værdigfuld information

SPØRGSMÅL & SVAR

Generelle spørgsmål

Vil du have mere at vide før du booker os, eller har du spørgsmål til LOCOmotivet, er du velkommen til at skrive til os her på siden.

Vi bestræber os på at kunne besvare dit spørgsmål inden for en uge.

Hvem besøger LOCOmotivet?

LOCOmotivet kan komme og undervise på alle folkeskoler i Region Midtjylland.

Hvilke klasser underviser vi?

LOCOmotivet underviser i psykisk sårbarhed på 7.-10. klassetrin.

Hvilke diagnoser underviser LOCOmotivet i?

I LOCOmotivets undervisning skaber vi indblik i flere diagnoser. Sådanne omfatter bl.a. de mere hyppige diagnoser som depression og angst. Vi underviser dog også i andre diagnoser som bl.a. bipolar lidelse, skizofreni og OCD m.fl. Hvis der i klassen ønskes et særligt fokus på en af diagnoserne, kan vi skræddersy undervisningen således at der bliver lagt størst fokus på den pågældende diagnose.

Hvor lang tid tager LOCOmotivets undervisning?

Vi underviser typisk i 2×45 minutter, svarende til halvanden time. Vi ser dog gerne, at der kan afsættes 2 timer til undervisningen, så vi kan nå bedst muligt omkring materialet og sikre os den bedste læring.

Koster det noget at få LOCOmotivet ud?

Nej, bare rolig! Det koster ikke noget at få LOCOmotivet ud og undervise. Vi er en frivillig studenterforening, som brænder for at undervise i psykisk sårbarhed.

Hvem skal man kontakte for aftaler?

Hvis du ønsker kontakt til LOCOmotivet, kan du henvende dig til foreningen gennem siden “Book os!” under fanen “Undervisning”. Det er vores koordinatorer som står for aftaler om undervisning. Ved henvendelse vil de vende tilbage til dig.

Hvor får jeg hjælp som pårørende?

Hvis du ønsker hjælp til hvem du kan kontakte som pårørende, kan du se hvilke samarbejdspartnere og hjælpeorganisationer vi henviser til her på hjemmesiden. Ellers er du også velkommen til at kontakte LOCOmotivet, og så hjælper vi så vidt muligt.

Hvor får jeg hjælp til min psykiske sårbarhed?

Hvis du ønsker hjælp til at håndtere psykisk sårbarhed, anbefaler LOCOmotivet at du henvender dig til en professionel eller til en af vores hjælpeorganisationer, som kan ses her på hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål som LOCOmotivet og vores undervisere kan være behjælpelige med, kan du kontakte os gennem oplysningerne nederst på denne side.

Hvordan melder jeg mig ud af foreningen?

Vi er kede af at miste dig! Men hvis du ønsker at melde dig ud af foreningen, skal du kontakte os på mailen: locomotivet.indmeldelse@gmail.com. Her skal du angive navn, udmeldelsesdato og årsag. Derefter hører du nærmere fra os.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Kontakt LOCOmotivet gennem nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!